safe internet

Aksesi në internet tashmë është i pranishëm kudo. Në shtëpi, në punë, në shkollë apo hapësira publike. Por me gjithë morinë e informacionit që fitojmë prej tij, përdorimi i internetit ka edhe anën e tij të erret. Si mund t’i mbrojmë fëmijët tanë nga faqet e padëshiruara apo kontakti me persona të panjohur? Merr fëmijët dhe ju presim sot te bibliotech “Musine Kokalari” ku bashkë me Zhaklin Lekatari do të flasim për safe internet.

February 1, 2021
safe internet

Safe Internet

[…]
August 22, 2022
tech camp day 3

Tech Camp – Day 3 – Interneti i Sigurte

[…]
August 29, 2022
tech camp korce day 1

Tech Camp – Day 1 – Interneti i Sigurte

[…]