innovation

September 22, 2022
fake news online

“Fake news” online

[…]
May 4, 2022

Qyteti i Shkodrës hap dyert për modelin #BiblioTech!

[…]
April 8, 2022

Marrëdhënia jetike mes startup-eve dhe dështimit

[…]
April 8, 2022

Përdorimi i Plugins të WordPress domosdoshmëri, siguri apo kërcënim

[…]
April 8, 2022

Ndërtimi i faqeve të internetit falas në WordPress, kostot e fshehura të saj ?

[…]
January 19, 2022
Shkodra Bibliotech aggreement

The city of Shkodra welcomes the #BiblioTech model!

[…]
December 24, 2021

The city of Korca opens its doors to the BiblioTech model

[…]
August 25, 2021
Digital Innovation Hubs

Digital Innovation Hubs

[…]
January 23, 2021
bibliotech challenge

BiblioTech Challenge

[…]
November 26, 2020
cultural heritage quiz

Cultural Heritage – Quiz

[…]
October 19, 2020
bibliotech erion veliaj

Përurohet “BiblioTech”

[…]
September 8, 2020

Transforming public places in technological areas

[…]
August 31, 2020

Selling and buying scholar and artistic books

[…]
August 21, 2020
Musine Kokalari

BiblioTech kick off’s it’s journey in the public libraries of Tirana!

[…]
October 30, 2019
future 4.0

Future 4.0

[…]
August 25, 2021
Digital Innovation Hubs

Digital Innovation Hubs

[…]