erion veliaj

January 24, 2023

Digital Age and Data Protection Personnel within the Banking Sector

[…]
November 1, 2022

Ndërgjegjësimi për sigurinë kibernetike dhe shkeljen e të dhënave personale

[…]
October 27, 2022

Cyber Awareness – takim i hapur me studentët e Universitetit të Tiranës

[…]
October 19, 2022

Tetori muaji i ndërgjegjësimit për Cyber Security

[…]
October 18, 2022

Albania’s cyber domain is under attack: Recommendations

[…]
October 14, 2022

Coming Soon “CYBER Awareness” project

[…]
October 6, 2022

Tech Camp, three days inside the world of technology

[…]
September 22, 2022
fake news online

“Fake news” online

[…]
May 4, 2022

Qyteti i Shkodrës hap dyert për modelin #BiblioTech!

[…]
April 8, 2022

Marrëdhënia jetike mes startup-eve dhe dështimit

[…]
April 8, 2022

Përdorimi i Plugins të WordPress domosdoshmëri, siguri apo kërcënim

[…]
April 8, 2022

Ndërtimi i faqeve të internetit falas në WordPress, kostot e fshehura të saj ?

[…]
January 19, 2022
Shkodra Bibliotech aggreement

The city of Shkodra welcomes the #BiblioTech model!

[…]
December 24, 2021

The city of Korca opens its doors to the BiblioTech model

[…]
August 25, 2021
Digital Innovation Hubs

Digital Innovation Hubs

[…]
October 19, 2020
bibliotech erion veliaj

Përurohet “BiblioTech”

[…]