Tech Camp – Day 1 – Interneti i Sigurte

tech camp korce day 1tech camp korce day 1

Tech Camp – Day 1 – Interneti i Sigurte

Zhvillimi i shpejtë i teknologjive të informacionit dhe komunikimit (TIK) dhe ardhja e Interneti ka futur një dimension krejtësisht të ri të shfrytëzimit seksual të fëmijëve dhe adoleshentëve. Të gjitha format e dhunës ndaj fëmijëve, duke përfshirë shfrytëzimi seksual në internet, janë të papranueshme dhe një sulm i drejtpërdrejtë ndaj dinjitetit të paprekshëm, të qenësishëm të çdo fëmije. Instrumenti i vetëm që ne sot kemi në dorë është fuqizimi dhe aftësimi i fëmijëve dhe adoleshenteve si të lundrojnë të sigurt, në besim të plotë së duhet të hapin sytë online ashtu edhe offline.

Në fund fëmijët do të jenë në gjendje të:

 • Mbajnë informacionin personal të sigurt,
 • Mbrohen nga grabiqarët online dhe sextortion,
 • Luajnë të sigurt
 • Kuptojnë cfarë është bullizmi dhe si të mbrohen nga ai
 • Dallojnë lajmet e rrema apo “fake news” online

 

Regjistrohu per te treja ditet

  The event is finished.

  Date

  07-09-22
  Expired!

  Time

  12:00 - 19:00

  Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: 07-09-22
  • Time: 06:00 - 13:00

  Labels

  Tech Camp
  Thimi Mitko

  Location

  Thimi Mitko
  Blv. Republika, Korce, Shqiperi
  Category

  Speaker

  Weather

  Partly cloudy
  Partly cloudy
  -10 °C
  °Imperial
  Wind: 7 KPH
  Humidity: 76 %
  Feels like: -14 °C
  QR Code

  Comments are closed.