Si nëpërmjet internetit një i ri siguroi të ardhmen e tij

Si nëpërmjet internetit një i ri siguroi të ardhmen e tij

Gjatë të gjithë seancave në BiblioTalk, thelbi në rastin e Valerit do të jetë se si mund të ndërtojmë një të ardhme në Shqipëri në epokën e internetit. Sa mundësi ofron vendi ynë?

Valeri do të flasë për biznesin e ri në Shqipëri dhe si mund të ndihmojnë rrjetet sociale në zhvillimin e tij. Sfidat dhe gabimet që bizneset bëjnë gjatë marketingut të biznesit të tyre. Një ndër pikat më të rëndësishme të seancave të Valerit është prezantimi i “e-commerce”, që mbetet edhe sfida momentale e biznesit. Të mësuar me metodën tracionale të të bërit biznes në Shqipëri, plot njerëz e patën të veshtirë përshtatjen me pandeminë Covid-19 pasi bizneset e tyre nuk ofronin shërbimet e-commerce. Duke u bazuar në shembuj reale Valeri do të shpjegojë rëndësinë e paltformës të blerjeve online dhe si mund të përdoret ajo efektivisht në rritjen e shitjeve të një biznesi.

The event is finished.

Tags:

Date

06-11-20
Expired!

Time

15:30 - 17:30

Local Time

 • Timezone: America/New_York
 • Date: 06-11-20
 • Time: 09:30 - 11:30

Cost

Free

Labels

BiblioTalks
Misto Treska

Location

Misto Treska
Rruga Mine Peza
Website
http://bibliotekat.tirana.al
Category
BiblioTech

Organizer

BiblioTech
Email
info@asdo.al

Speaker

 • Valer Pinderi
  Valer Pinderi
  Founder

  Diplomuar në Marketing dhe Menaxhim Biznesi, aktualisht është themelues dhe Drejtor
  Ekzekutiv i aladini.al, platformë shitjesh online. Ai gjithashu ka ndërtuar disa platforma
  të tjera si beba, bukinist dhe ka krijuar një kanal youtube për të ndihmuar të rinjtë në
  rritjen dhe përmirësimin e bizneseve të tyre.

Weather

Partly cloudy
Partly cloudy
9 °C
°Imperial
Wind: 11 KPH
Humidity: 87 %
Feels like: 8 °C
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *