Safe Internet

safe internetsafe internet

Safe Internet

Aksesi në internet tashmë është i pranishëm kudo. Në shtëpi, në punë, në shkollë apo hapësira publike. Por me gjithë morinë e informacionit që fitojmë prej tij, përdorimi i internetit ka edhe anën e tij të erret. Si mund t’i mbrojmë fëmijët tanë nga faqet e padëshiruara apo kontakti me persona të panjohur? Merr fëmijët dhe ju presim sot te bibliotech “Musine Kokalari” ku bashkë me Zhaklin Lekatari do të flasim për safe internet.

The event is finished.

Date

02-02-21
Expired!

Time

16:00 - 17:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: 02-02-21
  • Time: 10:00 - 11:00

Labels

BiblioTalks
Category
BiblioTech

Organizer

BiblioTech
Email
info@asdo.al

Speaker

QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *