Publication

May 4, 2022

Qyteti i Shkodrës hap dyert për modelin #BiblioTech!

[…]
April 8, 2022

Marrëdhënia jetike mes startup-eve dhe dështimit

[…]
April 8, 2022

Përdorimi i Plugins të WordPress domosdoshmëri, siguri apo kërcënim

[…]
April 8, 2022

Ndërtimi i faqeve të internetit falas në WordPress, kostot e fshehura të saj ?

[…]
January 19, 2022
Shkodra Bibliotech aggreement

The city of Shkodra welcomes the #BiblioTech model!

[…]
December 24, 2021

The city of Korca opens its doors to the BiblioTech model

[…]
August 25, 2021
Digital Innovation Hubs

Digital Innovation Hubs

[…]
January 23, 2021
bibliotech challenge

BiblioTech Challenge

[…]
November 26, 2020
cultural heritage quiz

Cultural Heritage – Quiz

[…]
October 19, 2020
bibliotech erion veliaj

Përurohet “BiblioTech”

[…]
September 8, 2020

Transforming public places in technological areas

[…]
August 31, 2020

Selling and buying scholar and artistic books

[…]
August 21, 2020
Musine Kokalari

BiblioTech kick off’s it’s journey in the public libraries of Tirana!

[…]
October 30, 2019
future 4.0

Future 4.0

[…]
April 8, 2019

Made in Tirana

November 20, 2013

Twinning Manual

August 8, 2016
Innovation Week Manual

Innovation Week Manual

April 8, 2019

Made in Tirana

September 8, 2020

Transforming public places in technological areas

[…]